Detalle nota de prensa - Comunica GVA
Ximo Puig insta el sector agroalimentari a apostar per la innovació per a millorar la productivitat i en valora la unitat d’acció a través del Cercle Agroalimentari de la Comunitat Valenciana
- El president de la Generalitat ha participat en el lliurament dels Premis Valencians de la Cadena Alimentària 2022, concedits pel Cercle Agroalimentari de la Comunitat Valenciana
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha instat el sector agroalimentari a apostar per la innovació per a millorar la productivitat i ha valorat la unitat d’acció d’aquest sector a través del Cercle Agroalimentari de la Comunitat Valenciana.
Així ho ha manifestat durant l’acte de lliurament de la primera edició dels Premis Valencians de la Cadena Alimentària 2022, concedits pel Cercle Agroalimentari de la Comunitat Valenciana, que han reconegut la tasca de Daniel Ramón, guardonat en la categoria de persones de l’any; la cooperativa Surinver, premiada en la modalitat iniciativa de l’any, i el grup Km Zero Food Innovation Hub, com a empresa de l’any.
El cap del Consell ha valorat el compromís del sector agroalimentari per unir-se per a “afrontar els reptes de futur” i col·laborar en la millora de la seua competitivitat, i ha destacat la contribució del context institucional, que ha considerat “fonamental per a l’activitat econòmica i la convivència”.
En el transcurs de l’acte, al qual també ha assistit la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Isaura Navarro, Ximo Puig ha subratllat la importància del sector agroalimentari valencià, que genera més de 238.000 llocs de treball i prop de 10.000 milions de valor afegit brut (VAB).
Galeria d'imatges
Vídeos relacionats
Talls de veu relacionats
Declaracions del president de la Generalitat, Ximo Puig