Presidència
Hasta el 8 de febrero

La Generalitat promociona l'oferta turística de la Comunitat en la fira Salon des Vacances de Bèlgicaca

06/02/2016
La Generalitat promociona l'oferta turística de la Comunitat en la fira Salon des Vacances de Bèlgicaca
- L'Agència Valenciana del Turisme participa en esta edició de la Fira Salon des Vacances fins al pròxim 8 de febrer
- Salon des Vacances és un certamen especialitzat que està dirigit tant a professionals com al públic en general
- Colomer ressalta que "l'estratègia de promoció és incrementar la participació en fires que se celebren en mercats emissors que estan experimentant un notable creixement en la Comunitat com Bèlgica"
La Generalitat, a través de l'Agència Valenciana del Turisme continua amb la promoció de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en l'àmbit internacional i, durant esta setmana l'ha portat al 'Salon des Vacances' de Brussel·les, el certamen turístic més important de Bèlgica que enguany celebra la 58 edició. La Comunitat Valenciana participa amb quatre mostradors dins de l'estand de Turespaña.

A més de la Comunitat Valenciana estaran presents les marques turístiques Castelló Mediterrani, Benidorm i Costa Blanca. A més, dins dels mostradors de la Comunitat Valenciana assistiran també representants d'Orpesa, Elx, Xàbia, el Campello i la Federació de Càmpings Comunitat Valenciana. També hi participen amb mostrador propi els municipis de Guardamar del Segura i Calp.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat la importància d'assistir "a este tipus de certàmens turístics en mercats consolidats com el belga per a incrementar el nombre de visitants procedents d'este mercat mostrant la varietat de productes turístics de la nostra destinació, amb l'objectiu de desestacionalitzar la nostra oferta".

En este sentit, Francesc Colomer ha explicat que "l'estratègia de promoció en fires internacionals de l'Agència Valenciana del Turisme és incrementar la participació en fires que se celebren en mercats emissors que estan experimentant un notable creixement en la Comunitat com Bèlgica".

Colomer ha recordat que enguany l'Agència Valenciana del Turisme "té previst assistir a 48 fires i certàmens turístics, dels quals 28 seran internacionals" i ha afegit que "és fonamental donar a conéixer els nostres atractius turístics en els mercats internacionals".

En esta línia, ha explicat que des de la Generalitat "promocionarem la Comunitat Valenciana en fires intensificant la professionalització alhora que -ha subratllat- situarem l'èmfasi d'una manera constant en la professionalització de la nostra acció divulgativa i promocional a partir d'ara".

En la fira Salon des Vacances el visitant podrà accedir directament al mercat de viatges belga i obtindre un contacte personal amb els compradors professionals del sector turístic particularment actius.

Esta fira és la més important de Bèlgica i enguany celebra la seua 58 edició del 4 al 8 de febrer. Esta fira està orientada al consumidor final i l'assistència mitjana en cada edició és de prop de 100.000 persones. En concret, en la passada edició van assistir 97.586 visitants i va comptar amb un total de 698 expositors i un total de 56 destinacions representades.

Galeria d'imatges