Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Mira aposta per la sensibilització i la informació per a acabar amb els accidents laborals

10/02/2016
Mira aposta per la sensibilització i la informació per a acabar amb els accidents laborals
- La secretària autonòmica anuncia que la comarca de Camp de Morvedre disposa de 2,6 milions d'euros en l'estratègia de reindustrialització
- Maria José Mira avança que el Consell aposta per potenciar les àrees industrials també a l'estranger
La secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Mª José Mira, ha apostat hui per un pla d'informació i per la sensibilització per a acabar amb els accidents laborals. Mira ha realitzat aquestes declaracions en la trobada empresarial que ha mantingut amb els membres de l'Associació d'Empresaris de Camp de Morvedre (ASECAM), i després de conéixer l'accident laboral ocorregut a Sagunt en què ha mort un treballador.

En aquest sentit, la responsable autonòmica ha informat que tècnics de seguretat i d'INVASSAT estaven inspeccionant per a poder realitzar un informe del que ha ocorregut. "Es tracta d'un tema que preocupa enormement el meu govern perquè a més en la majoria dels casos la culpa no la té ni l'empresari ni el treballador".

Mª José Mira ha lloat "la capacitat i espenta de la comarca del Camp de Morvedre" i ha anunciat que "la Generalitat invertirà 2,6 milions d'euros en el marc de l'estratègia de reindustrialització".

La secretària autonòmica ha aprofitat la presència dels empresaris per a demanar-los col·laboració en el FEAG dels treballadors de Bossal. "És fonamental ha indicat que el teixit empresarial col·labore amb la Generalitat i l'Ajuntament per a millorar la capacitació i l'ocupabilitat dels treballadors d'aquesta empresa".

Durant la trobada s'ha abordat la necessitat de revitalitzar Parc Sagunt, un objectiu que Mira ha qualificat de "prioritari" per al Consell. Així mateix ha avançat "la intenció de la Generalitat d'impulsar les àrees industrials, ordenar-les i promocionar-les a l'exterior".

Galeria d'imatges