Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica

Alcaraz informa als grups parlamentaris de Les Corts de la planificació de la conselleria per als pròxims mesos

16/02/2016
- El conseller de Transparència ha començat aquesta ronda de reunions amb els diputats dels grups parlamentaris del PPCV, del PSPV i de Podem
- En les diferents trobades, Alcaraz ha traslladat als parlamentaris qüestions com la pròxima posada en marxa de noves oficines PROP i l'agenda legislativa
El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha obert una nova ronda de contactes amb els diferents grups parlamentaris de les Corts per a compartir la planificació de la conselleria per als pròxims mesos i posar en comú l'agenda legislativa. Les primeres reunions s'han produït amb els diputats dels grups del PPCV, PSPV i Podem.
Durant estes trobades, Alcaraz ha traslladat als parlamentaris el treball que ha previst desenvolupar la conselleria per al primer període de sessions. Entre aquestes accions, el conseller ha destacat l'activitat normativa, projectes de llei i l'elaboració de reglaments com el Codi de Bon Govern, que està ja en la fase final de la seua tramitació, així com el reglament que regula el funcionament dels CEVEX i el de Transparència. Manuel Alcaraz ha avançat també als diputats l'obertura de quatre noves oficines PROP a Llíria, Dénia, Alcoi i València, a més del pròxim trasllat de la conselleria a l'edifici de La Cigonya a València. Projectes de cooperació, el Pla d'actuació de la Inspecció de Serveis i accions de participació de la ciutadania són altres dels assumptes que el conseller ha informat als diputats.
Alcaraz ha plantejat als grups un temps de reflexió i consulta perquè puguen plantejar a la conselleria els seus suggeriments o sol·licitar informació d'aquelles qüestions que consideren oportunes. Les següents reunions amb els parlamentaris de Ciutadans i Compromís estan previstes per a aquest pròxim dijous.

Alcaraz informa a los grupos parlamentarios de Les Corts de la planificación de la conselleria para los próximos meses

El conseller de Transparencia ha empezado esta ronda de reuniones con los diputados de los grupos parlamentarios del PPCV, del PSPV y de Podem
En los diferentes encuentros, Alcaraz ha trasladado a los parlamentarios cuestiones como la próxima puesta en marcha de nuevas oficinas PROP y la agenda legislativa


Valencia. El conseller de Transparencia, Responsabilidad Social, Participación y Cooperación, Manuel Alcaraz, ha abierto una nueva ronda de contactos con los diferentes grupos parlamentarios de Les Corts para compartir la planificación de la conselleria para los próximos meses y poner en común la agenda legislativa. Las primeras reuniones se han producido con los diputados de los grupos del PPCV, PSPV y Podem.
Durante estos encuentros, Alcaraz ha trasladado a los parlamentarios el trabajo que tiene previsto desarrollar la conselleria para el primer período de sesiones. Entre estas acciones, el conseller ha destacado la actividad normativa, proyectos de ley y la elaboración de reglamentos como el Código de Buen Gobierno, que está ya en la fase final de su tramitación, así como el reglamento que regula el funcionamiento de los CEVEX y el de Transparencia. Manuel Alcaraz ha avanzado también a los diputados la apertura de cuatro nuevas oficinas PROP en Llíria, Dénia, Alcoy y Valencia, además del próximo traslado de la conselleria al edificio de La Cigüeña en Valencia. Proyectos de cooperación, el Plan de actuación de la Inspección de Servicios y acciones de participación de la ciudadanía son otros de los asuntos que el conseller ha informado a los diputados.
Alcaraz ha planteado a los grupos un tiempo de reflexión y consulta para que puedan plantear a la conselleria sus sugerencias o solicitar información de aquellas cuestiones que consideren oportunas. Las siguientes reuniones con los parlamentarios de Ciudadanos y Compromís están previstas para este próximo jueves.

Talls de veu relacionats

- Declaraciones del conseller de Transparencia, Manuel Alcaraz