Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica

La Generalitat invita els ciutadans a sumar-se als actes de celebració del Dia Mundial del Comerç Just a València

20/05/2016
La Generalitat invita els ciutadans a sumar-se als actes de celebració del Dia Mundial del Comerç Just a València
- El conseller de Transparència, Manuel Alcaraz, s'ha reunit amb l'alcalde de València, Joan Ribó, per a concretar les activitats
El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, i l'alcalde de València, Joan Ribó, han animat els ciutadans a sumar-se a les activitats que se celebraran diumenge que ve 22 de maig amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just.

La plaça de l'Ajuntament de València és un dels espais triats perquè els ciutadans valencians s'acosten a celebrar aquest dia que fa visible el comerç just, comerç que, en paraules del conseller Alcaraz "és una alternativa econòmica real perquè tots siguem conscients de la importància en la lluita contra la pobresa, l'explotació laboral, el medi ambient i el respecte a la identitat cultural".

El conseller de Transparència ha agraït que "s'òmpliga de significat solidari i participatiu un espai tan simbòlic com és la plaça de l'Ajuntament de València".

Alcaraz ha fet insistència en el compromís del Govern valencià amb aquest tipus d'iniciatives i ha destacat que la nova Llei de Responsabilitat Social, l'esborrany de la qual serà aprovat en breu, "inclourà aspectes com el comerç just".
Durant l'acte celebrat avui s'ha llegit un decàleg de Raons per a Consumir Comerç Just que ha sigut elaborat en el marc de la campanya #SomComerçJust, organitzada per la Coordinadora Valenciana de ONGD.

Galeria d'imatges