Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica

Buyolo destaca la necessitat de comptar "amb un nou paradigma on la justícia social, la igualtat i els drets de tothom siguen respectats i fomentats"

27/05/2016
Buyolo destaca la necessitat de comptar 'amb un nou paradigma on la justícia social, la igualtat i els drets de tothom siguen respectats i fomentats'
- Generalitat i Ajuntament de València subscriuen una col·laboració en matèria de Desenvolupament Sostenible, amb el compromís de treballar en l'objectiu de "Fam Zero" de l'ONU
- En l'acte s'ha donat a conéixer la campanya per a difondre els Objectius de Desenvolupament Sostenible entre la població escolar
El director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, ha destacat la necessitat de comptar "amb un nou paradigma on la justícia social, la igualtat i els drets de tothom siguen respectats, fomentats i estesos arreu del món".

El director general de Cooperació ha fet aquestes declaracions després de subscriure una col·laboració amb l'alcalde de València, Joan Ribó, en matèria de desenvolupament sostenible. D'aquesta manera, l'Ajuntament de València s'uneix a l'Aliança de Ciutats per a treballar pel compliment dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides a la Comunitat Valenciana, amb el compromís de treballar en el punt "Fam Zero".

Tant el director general com l'alcalde han destacat la importància d'aquest acord per a la consecució d'aquests objectius, que han rubricat ja 16 municipis de la Comunitat i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

En l'acte s'ha aprofitat per a presentar els panells que s'han preparat per a difondre entre la població escolar l'agenda dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que, segons ha destacat Buyolo, té "una triple dimensió: econòmica, social i mediambiental".

Per la seua banda, Joan Ribó ha assegurat després de la firma que "amb molt pocs recursos en el món es pot aconseguir que ningú passe fam si es distribueixen bé i es fa una política adequada".

L'alcalde ha destacat també que aquest tema té una important relació amb el mode de produir els aliments: "estem treballant el tema de la defensa de l'horta, dels llauradors, de l'agricultura i els mercats de proximitat, perquè estem convençuts que la manera que tenim per a treballar al voltant de la fam no correspon a grans empreses, ni a l'agricultura industrial, ni als transgènics, sinó a l'agricultura de proximitat".

Galeria d'imatges