Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Cristina Moreno anuncia que les empreses de la Comunitat podran descarregar-se l'informe de sinistralitat personalitzat a partir d'aquest dijous

15/02/2017
Cristina Moreno anuncia que les empreses de la Comunitat podran descarregar-se l'informe de sinistralitat personalitzat a partir d'aquest dijous
- La directora general de Treball ha participat en la Jornada de Sinistralitat Laboral de la Comunitat Valenciana
- Moreno recorda que la Comunitat Valenciana va patir el passat any un total de 41.898 accidents durant la jornada laboral que van afectar a 1,4 milions de treballadors
La directora general de Treball i Benestar Laboral, Cristina Moreno, ha anunciat que a partir de demà les empreses de la Comunitat Valenciana podran descarregar-se el seu propi informe de sinistralitat laboral a través de la pàgina web de la Generalitat. (clicar aquí )

Es tracta, com ha explicat Moreno en la Jornada sobre Sinistralitat, d'oferir a les empreses d'informació precisa sobre els accidents que han patit, així com un certificat a les quals no hagen tingut sinistres.

La directora de l´INVASSAT ha recordat que la Generalitat va engegar aquest programa el passat any amb la finalitat d'assessorar a les empreses. "El Consell no persegueix un afany sancionador amb aquestes accions, més aviat actuem per a sensibilitzar sobre la necessitat de prevenir", ha assenyalat sobre aquest tema Cristina Moreno.

La responsable de Treball ha presentat els objectius del Pla d'Actuació de 2017. Així, ha recalcat que la Generalitat realitzarà l'any que ve, visites de control i vigilància de la prevenció en 1125 empreses amb índexs de sinistralitat superior als del seu sector i empreses que hagen patit accidents greus.

Així mateix, ha recordat que la Comunitat Valenciana va patir el passat any un total de 41.898 accidents durant la jornada laboral que van afectar a 1,4 milions de treballadors. Quant a la gravetat dels mateixos, en 2016 es van produir 42 accidents mortals (11 menys que en 2015). No obstant açò, s'ha incrementat el nombre d'accidents greus (298) i lleus (41.558).

Galeria d'imatges