Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Innovación

Pascual: "Les sinergies i la col·laboració seran clau per a teixir una xarxa potent que faça possible la transferència del coneixement"

06/08/2019
Pascual: 'Les sinergies i la col·laboració seran clau per a teixir una xarxa potent que faça possible la transferència del coneixement'

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha mantingut una trobada amb membres del Club Rotary Elx a Santa Pola.

Pascual ha subratllat que les sinergies i la col·laboració seran clau en el camí per a fer realitat un dels principals objectius de la Conselleria, que passa per "ser capaços de teixir una xarxa potent, en la qual estiguem tots, que faça possible la transferència del coneixement en diferents nivells".

Ha insistit que la mirada ha d'estar posada en el compromís social i que "la innovació i la tecnologia han de trobar una funció social".

Així mateix, ha remarcat la importància de la vertebració i l'aposta pel canvi de model econòmic que consolide llocs de treball de més qualitat, més estables i amb millors salaris.

Finalment, ha subratllat el gran pes empresarial d'Elx, i la seua aposta per la innovació i la investigació.

Galeria d'imatges