Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell impulsa accions de formació i investigació en el sector ceràmic de la Comunitat Valenciana

22/11/2019
- Aprova la col·laboració entre l'Institut d'Ensenyaments Artístics i el Consorci del Pacte per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics
- Es propiciarà el desenvolupament de projectes de col·laboració amb l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora
- Aprova la col·laboració entre l'Institut d'Ensenyaments Artístics i el Consorci del Pacte per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics
- Es propiciarà el desenvolupament de projectes de col·laboració amb l'Escola Superior de Ceràmica de l'AlcoraEl Ple del Consell ha aprovat el Protocol de col·laboració entre l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV) i el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua àrea d'influència de la província de Castelló.

L'objectiu d'aquesta col·laboració és la realització d'accions i l'intercanvi d'experiències en àrees d'interés comú, així com propiciar el desenvolupament de projectes de col·laboració amb l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora.

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics està format per uns quants municipis de la província de Castelló, a més dels sindicats CCOO i UGT i la patronal CEC.

La seua finalitat és la potenciació de l'autoocupació, el suport a les pimes per mitjà de la promoció, foment i la sensibilització cap a l'autoocupació i la millora de l'ocupabilitat amb el desenvolupament d'accions formatives dirigides a la demanda del sector ceràmic actual.

Atés que les dues parts tenen objectius i interessos comuns en els camps acadèmic, científic, d'investigació, cultural i social, consideren convenient regular la seua vinculació per mitjà d'aquest protocol de cooperació.

Col·laboració>/b>

Les dues parts es comprometen a fomentar la seua col·laboració mitjançant la realització de projectes d'interés comú en l'àmbit dels ensenyaments superiors de la ceràmica i el vidre.

També desenvoluparan projectes d'investigació d'interés comú en els àmbits propis de cada entitat i es facilitarà la valoració i la transferència del coneixement artístic al servei de la cultura i el desenvolupament econòmic.