Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell aprova la renovació del Consell d'Administració de la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana

27/12/2019
- Carolina Pascual serà la nova presidenta del Consell de la Societat
- Carolina Pascual serà la nova presidenta del Consell de la Societat


El Ple del Consell ha aprovat la renovació del Consell d'Administració de Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, S. A., Unipersonal (SPTCV).

La renovació del consell implica que la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, assumeix la presidència en substitució del conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler.

La vicepresidència del consell recau en el secretari autonòmic d'Innovació i Transformació Digital, Jordi Juan, i la secretaria passa a José Villar, ja que l'exercia Isabel Castelló, directora general de Sector Públic i Patrimoni.

També s'hi incorporen el director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, José Manuel García Duarte; el secretari autonòmic de la Vicepresidència, Iván Castañón; el director general de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, Jaume Monfort; el director general de Model Econòmic, Juan Salvador Pérez Ballester; la directora general de l'IVACE, Julia Company, i el director general per a l'Avanç de la Societat Digital, Pedro Pernías.

Finalment, formaran part del Consell d'Administració de SPTCV els secretaris generals de CCOO i UGT, Arturo León i Ismael Sáez. Dins de la renovació, tornen a entrar en el consell el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el president de Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro.

La resta de membres sortints són José Luis Ferrando, César Sánchez, Javier Moliner, Francisco Gómez Andreu, Josep Vicent Boira, Amparo Marco, Gabriel Echávarri, Joan Ribó i Jorge Rodríguez.