Vicepresidència Segona i Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica
Transporte público

La Generalitat adjudica les obres de millora d'elements comuns i urbanització d'espais lliures del grup d'habitatge de Santa Pola

07/02/2020
La Generalitat adjudica les obres de millora d'elements comuns i urbanització d'espais lliures del grup d'habitatge de Santa Pola
- La Generalitat invertirà 686.000 euros en l'actuació, que està previst que comence abans de l'estiu
- La Generalitat invertirà 686.000 euros en l'actuació, que està previst que comence abans de l'estiu


La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), ha adjudicat les obres de rehabilitació d'elements comuns i urbanització dels espais lliures del grup d'habitatge públic de Santa Pola. El cost total de l'actuació ascendirà, aproximadament, a 686.000 euros.

En una visita recent a Santa Pola, el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, va anunciar que està previst que les obres comencen abans de l'estiu.

Un dels objectius de la Vicepresidència Segona és la millora dels entorns dels grups d'habitatge públic a través d'espais més accessibles i agradables. Dins del Pla de dignificació de l'habitatge social impulsat per la Generalitat es van crear plans d'intervenció integral sostenible (PIINS), que es duran a terme en diversos grups del parc públic de la Comunitat. Entre aquests està el de Santa Pola, format per diversos blocs amb un total de 119 habitatges.

Aquests PIINS inclouen actuacions sobre els elements comuns dels edificis i els espais lliures, amb l'objecte de millorar les condicions d'urbanització de l'entorn dels edificis. A això se sumen mesures d'atenció social i normalització d'ocupació dels habitatges.

Les actuacions concretes previstes a Santa Pola se centren, principalment, en la millora de l'accessibilitat als edificis i les zones comunes; la reparació de desperfectes puntuals en elements estructurals; la impermeabilització en cobertes; les reparacions puntuals en la façana, i la pintura de les plantes baixes.

Les obres també tractaran un problema significatiu d'aquest grup i se solucionarà la sobrepressió en la xarxa d'abastiments d'aigua. L'accés al forjat sanitari de diversos blocs serà una altra de les actuacions previstes.

Finalment, es farà una intervenció en tots els portals dels edificis, i es repararan aquells elements que es troben en mal estat. A més, el PIINS preveu millores en les zones verdes comunes.

Galeria d'imatges