Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

Carolina Pascual assisteix al simulacre de les PAU que es farà aquest dimarts a l'IES Benlliure de València

29/06/2020

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, assisteix aquest dimarts al simulacre de les proves d'accés a la Universitat (PAU) que tindrà lloc a l'IES Benlliure de València.

Per la seua banda, la secretària autonòmica d'Universitat i Investigació, Carmen Beviá, assistirà a la que es realitzarà a l'IES Misteri d'Elx, a Alacant, i la directora general d'Universitats, Pilar Ezpeleta, a l'IES Francesc Ribalta, a Castelló.

Aquest simulacre es desenvoluparà simultàniament en tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana que acullen les PAU i es farà amb la presència dels coordinadors de les proves i dels vocals-correctors del tribunal que estan assignats a cada centre, però sense alumnat. Únicament l'IES Benlliure de València realitzarà el simulacre amb la presència d'equip de Protecció Civil, que simularan ser estudiants, a més dels coordinadors, els membres del tribunal i els vigilants de les aules.

L'objectiu és organitzar de la millor manera possible les proves, així com comprovar el funcionament del sistema informàtic de control d'accés a l'aplicació i confirmar la correcta obertura d'aquesta i la descàrrega de documents, amb l'objectiu de fer possible que no es produïsquen problemes en els dies que es faran els exàmens.

Així mateix, es planificarà l'entrada i eixida d'estudiants, per a evitar aglomeracions, i s'organitzarà la ubicació d'aquests i la correcta distribució en les aules per a assegurar la distància mínima de seguretat.

També es repassaran totes les mesures de seguretat que s'han de complir durant les proves, les funcions de cada una de les persones que hi participarà i la correcta identificació d'aquestes.

· Dimarts, 30 de juny de 2020.
· 9.15 hores.
· València: IES Benlliure. C/ del Convent dels Carmelites, 13. València.
· Alacant: IES Misteri d'Elx. Av. de la Universitat d'Elx, 1. Alacant.
· Castelló: IES Francesc Ribalta. Av. Rei En Jaume, 35. Castelló de la Plana.