Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

L'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana obté la certificació Audit de disseny

14/07/2020
- És la primera institució d'educació superior no universitària que aconsegueix aquest èxit
- És la primera institució d'educació superior no universitària que aconsegueix aquest èxit


L'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana (Iseacv) ha obtingut per a tots els seus centres la certificació Audit de disseny, que atorga l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (Aneca).

Es tracta dels conservatoris superiors de Dansa d'Alacant i València; els de Música Joaquín Rodrigo de València, Óscar Esplá d'Alacant i Salvador Seguí de Castelló; les escoles superiors d'Art de Disseny d'Alacant, Alcoi, Castelló, València i Orihuela; l'Escola Superior d'Art de Ceràmica de Manises; l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora i l'Escola de Superior d'Art Dramàtic de València.

Després de l'anàlisi que ha fet la Comissió d'Avaluació d'Aneca dels informes d'avaluació relatius a la documentació dels dissenys de sistemes d'assegurament de qualitat que han remés els dotze centres de l'Iseacv, la Direcció d'Aneca ha acordat concedir aquesta certificació a tots els centres sol·licitants.

Per tant, cada un d'aquests, i el respectiu informe corresponent, s'incorporarà al registre públic d'Aneca, que es pot consultar en l'enllaç següent:consulteu ací.

Cal destacar que l'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana (Iseacv) és el primer d'educació superior no universitària que obté aquest èxit amb què inicia el camí per a la implantació del seu propi sistema d'assegurament intern de la qualitat (SAIC).

Programa 'Audit'

Aneca va desenvolupar en 2007 el programa 'Audit', amb la finalitat d'afavorir i promoure el desenvolupament i la implantació de sistemes d'assegurament intern de qualitat en els centres universitaris espanyols, així com posar en pràctica un procediment que en conduïsca al reconeixement.

El model d'avaluació d''Audit' està alineat amb els criteris i directrius per a l'assegurament de la qualitat en l'Espai Europeu d'Educació Superior (ESG).