Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

Districte Digital i l'Ajuntament de Xàbia col·laboren en el projecte 'Faro digital' i la iniciativa 'Beach Working'

20/07/2020
- Carolina Pascual destaca que la incorporació de Xàbia a Districte Digital és un pas més en la vertebració innovadora de la Comunitat Valenciana
- Joves emprenedors, nòmades digitals i l'atracció de talent són els eixos principals del projecte
- Carolina Pascual destaca que la incorporació de Xàbia a Districte Digital és un pas més en la vertebració innovadora de la Comunitat Valenciana
- Joves emprenedors, nòmades digitals i l'atracció de talent són els eixos principals del projecte



La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i l'alcalde de Xàbia, José Chulvi, han signat un protocol d'adhesió mitjançant el qual aquesta localitat formarà part de la xarxa de Districte Digital com a entitat col·laboradora, en matèria de joves emprenedors i emprenedores, nòmades digitals i atracció de talent entorn del projecte 'Faro digital' i la iniciativa 'Beach Working'.

Després de la signatura del conveni entre Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Xàbia, Carolina Pascual ha destacat que "la capacitat vertebradora de la innovació s'està demostrant a través de l'expansió de Districte Digital, que continuarà creixent".

Carolina Pascual ha indicat la col·laboració entre Districte Digital de cotreball per a l'establiment d'empreses; tecnologia i connexions per a joves emprenedors i nòmades digitals; serveis d'assessorament empresarial i formació especialitzada; esdeveniments tecnològics, i aliances amb entitats i ecosistemes innovadors.

A més, també potencia la tasca de Creama en la iniciativa 'Beach Working', que "s'orienta especialment a l'adquisició de coneixements en matèria digital i capacitació per a l'emprenedoria, entre els habitants del municipi".

Per part seua, José Chulvi ha indicat que per a Xàbia "és un pas important poder formar part d'un projecte com Districte Digital", amb la finalitat de "continuar amb les accions d'interconnexió d'emprenedors del municipi, amb accions diferents i originals, com ho pot ser el 'Beach Working'".

L'alcalde ha indicat que a Xàbia hi ha "molt de potencial de residents de totes les parts del món que hi venen a viure, que desenvolupen projectes innovadors importants des d'ací i que ho estaven fent de manera aïllada". L'Ajuntament, segons ha dit, "ja ha creat una xarxa de persones amb capacitats importants que poden aportar molt al desenvolupament de Xàbia i ara, amb Districte Digital, s'amplia aquesta xarxa".

Talls de veu relacionats

- Declaracions de la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i de l'alcalde de Xàbia, José Chulvi