Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Convocatoria abierta

Universitats convoca les ajudes complementàries a les beques del programa ERASMUS+

23/07/2020
- Aquestes subvencions tenen una dotació econòmica que ascendeix a 600.000 euros
- El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 28 de setembre
- Aquestes subvencions tenen una dotació econòmica que ascendeix a 600.000 euros
- El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 28 de setembre



La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat, en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' (DOGV), la convocatòria de les ajudes per a completar les beques per a l'activitat de mobilitat d'estudiants per estudis del programa ERASMUS+ per al curs 2020-2021.

Podrà beneficiar-se d'aquestes ajudes, que tenen una dotació econòmica de 600.000 euros, l'alumnat matriculat en les universitats públiques que integren el Sistema Universitari Valencià i en els centres adscrits a aquestes, així com l'estudiantat matriculat en ensenyances artístiques superiors dels centres adscrits a l'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana.

El termini de presentació de les sol·licituds comença amb la publicació d'aquesta convocatòria en el DOGV i finalitzarà el pròxim 28 de setembre. Les universitats públiques, així com els centres adscrits a l'ISEACV, hauran de fer-ne la presentació telemàtica, en qualitat de gestors de les beques ERASMUS+.

Aquestes ajudes es concedeixen per un màxim de 9 mesos d'estada. Si l'estada és més curta, només es concedeix l'ajuda per l'estada efectivament realitzada. Així, l'alumnat valencià podrà percebre fins a 2.700 euros per part de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

L'import mensual, per país d'estada, que correspon a l'alumnat beneficiari serà de:

GRUP 1: 300 euros

Dinamarca, Finlàndia, Irlanda, Islàndia, Liechtenstein, Luxemburg, Noruega, el Regne Unit i Suècia.

GRUP 2: 250 euros

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Xipre, França, Grècia, Itàlia, Malta, els Països Baixos i Portugal.

GRUP 3: 150 euros

Macedònia del Nord, Bulgària, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Hongria, Letònia, Lituània, Polònia, República Txeca, Romania, Sèrbia i Turquia.

Enllaç al DOGV: consulteu ací