Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
8, 9 y 10 de septiembre

La Conselleria d'Universitats coordina amb Sanitat i amb Emergències la convocatòria extraordinària de les PAU

01/09/2020
- Prop de 4.000 alumnes es presenten els dies 8, 9 i 10 de setembre a aquestes proves que tenen lloc als campus de les universitats públiques valencianes i les seus d'aquestes
- Al voltant de 1.400 estudiants s'examinen els dies 5 i 12 de setembre de les proves per a majors de 25, 40 i 45 anys
- Prop de 4.000 alumnes es presenten els dies 8, 9 i 10 de setembre a aquestes proves que tenen lloc als campus de les universitats públiques valencianes i les seus d'aquestes
- Al voltant de 1.400 estudiants s'examinen els dies 5 i 12 de setembre de les proves per a majors de 25, 40 i 45 anys



Prop de 4.000 estudiants s'examinen els pròxims 8, 9 i 10 de setembre en la fase extraordinària de les proves d'accés a la Universitat, que en aquesta ocasió tindran lloc als campus de les universitats públiques valencianes i les seus d'aquestes.

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha mantingut aquest dimarts una reunió per videoconferència per a la coordinació d'aquestes proves, amb la secretària autonòmica d'Universitats i Investigació, Carmen Beviá, i el secretari autonòmic d'Emergències i Seguretat, José María Ángel, així com tècnics de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

La consellera ha explicat que en aquesta ocasió "la quantitat d'alumnat és inferior a la de la convocatòria de juliol, ja que es presentaran al voltant de 4.000 estudiants, la qual cosa permet que els exàmens tinguen lloc als campus universitaris i a les seues seus com era habitual".

No obstant això, ha destacat la importància de la coordinació entre les diverses conselleries, amb la finalitat d'"adaptar-nos a l'actual situació, amb l'ús obligat de mascaretes també durant la realització de les proves, entre altres factors". Igualment, ha subratllat que "la col·laboració d'Emergències és fonamental per a evitar aglomeracions i ordenar-hi els accessos".

En aquesta fase extraordinària es presenten prop de 4.000 estudiants, encara que la matrícula continua oberta fins al dijous 3 de setembre. Per províncies, al voltant de 800 estudiants es presenten a la Universitat d'Alacant i 700 a la Universitat Miguel Hernández d'Elx; prop de 700 a la Universitat Politècnica de València i més de 800 a la Universitat de València, i al voltant de 290 estudiants a la Universitat Jaume I, a Castelló.

Els llocs dels exàmens són el Campus de Sant Vicent i el Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant; l'aulari de l'ESTCE de Castelló, en el cas de l'UJI, i els campus de Burjassot i Tarongers de la Universitat de València. La UPV acull les proves als campus de València, Gandia, Alzira i Xàtiva.

En el cas de la UMH, amb 11 tribunals, els llocs d'examen són Dénia, Benissa, Altea, la Nucia, Sant Joan d'Alacant, Elx i Orihuela, tant a la Facultat de Ciències Socials com al Campus dels Desemparats.

Proves d'accés per a majors

Els dies 5 i 12 de setembre tindran lloc, també als campus, les proves d'accés per a majors de 25, 40 i 45 anys, que enguany es realitzen al setembre a causa de la pandèmia.

En aquest cas, es presenten 1.410 estudiants, 360 dels quals s'examinen al Campus de Sant Vicent de la Universitat d'Alacant, 220 a la Universitat Jaume I, 280 al Campus d'Elx de la Universitat Miguel Hernández, 90 a la Universitat Politècnica de València i 460 a la Universitat de València.

Galeria d'imatges