Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Encuentro con agentes de innovación de València

Carolina Pascual valora la coordinació entre les administracions per a impulsar la digitalització, desenvolupar projectes i crear recursos a través de la innovació

29/09/2020
Carolina Pascual valora la coordinació entre les administracions per a impulsar la digitalització, desenvolupar projectes i crear recursos a ...
- Destaca que la "unió d'esforços visibilitza tot el potencial i el talent que hi ha a la ciutat entorn de la innovació"
- Insta a comptar amb tots els agents del sistema innovador "per a fer-nos més forts i consolidar la nostra posició en la primera línia"
- Destaca que la "unió d'esforços visibilitza tot el potencial i el talent que hi ha a la ciutat entorn de la innovació"
- Insta a comptar amb tots els agents del sistema innovador "per a fer-nos més forts i consolidar la nostra posició en la primera línia"



La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha fet valdre la coordinació entre les administracions per a l'impuls de la digitalització de l'economia i de la societat valenciana i per a desenvolupar projectes conjunts i crear recursos a través de la innovació.

La consellera ha fet aquestes declaracions en la trobada que ha tingut lloc a La Marina de València entre representants de la Conselleria d'Innovació, l'Ajuntament de València, la Diputació de València i agents d'innovació de la ciutat.

En la seua intervenció, Pascual ha felicitat tant l'Ajuntament com la Diputació per "trobar l'espai de col·laboració que ha posat València a l'avantguarda de la innovació", i ha destacat que aquesta "unió d'esforços visibilitza tot el potencial i el talent que hi ha a la ciutat al voltant de la innovació".

A més, ha instat també a comptar amb tots els agents del sistema innovador "per a fer-nos més forts i consolidar la nostra posició en la primera línia".

En aquest sentit, ha posat de manifest la importància que té arribar a les persones a través de la innovació i ha apostat per "canalitzar els recursos des de les administracions per a potenciar tot el talent que ja hi ha i el que sorgisca".

Per això, ha informat que la Conselleria, com la Diputació i l'Ajuntament de València, crearà estructures de coordinació per a treballar en la mateixa línia. L'objectiu, segons la consellera, és "optimitzar els esforços per a donar més, i millor, resposta al sector, establir estratègies, realitzar un diagnòstic compartit i una promoció conjunta".

En aquest sentit, la titular d'Innovació ha recordat que Districte Digital "és un instrument fonamental i una palanca d'activació en el territori, que s'estendrà a tota la Comunitat".

Pascual, a més, ha posat en relleu la "tasca extraordinària" que estan duent a terme les empreses emergents i les incubadores i les ha animat a continuar treballant per una "innovació lligada a aquesta terra".

Galeria d'imatges