Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Innovació

Carolina Pascual situa la ciència en "la base de la societat del benestar" i aposta per potenciar la inversió per a "enfortir el sistema"

29/10/2020
- La consellera ha participat, junt amb el ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque, en el 'NEF Online' que ha organitzat Nova Economia Fòrum
- La consellera ha participat, junt amb el ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque, en el 'NEF Online' que ha organitzat Nova Economia Fòrum


La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha subratllat que "la política de la Generalitat situa la ciència dins dels quatre pilars bàsics de benestar" i ha remarcat que la inversió en investigació es considera "de vital importància" i s'alinea amb altres àrees com ara l'educació, les polítiques d'igualtat i la sanitat.

La consellera ha participat, junt amb el ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque, en el 'NEF Online' que ha organitzat Nova Economia Fòrum.

En la seua intervenció, la titular d'Innovació ha valorat la importància de la coordinació i la col·laboració en l'àmbit científic i ha citat com a exemple "el Pla de ciència que Pedro Duque ha liderat a Espanya". "Una estratègia alineada amb Europa, que ens permetrà marcar, a mitjà i llarg termini, unes línies bàsiques d'actuació per al nostre sistema científic i ens ajudarà a enfortir-lo", ha indicat.

La consellera també ha destacat la capacitat i l'alt nivell dels científics i científiques valencians en la gestió de la pandèmia, així com el treball de la Generalitat i "l'aposta del president de la Generalitat per la Ciència".

"Ara som capaços d'avançar; estar coordinats en aquests moments de dificultat", ha conclòs Pascual després de donar les gràcies al ministre.

Galeria d'imatges