Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell aprova el canvi de denominació de la Facultat de Psicologia per Facultat de Psicologia i Logopèdia de la Universitat de València

30/10/2020
- El canvi ha sigut proposat per la UV
- Compta amb informes favorables de l'AVAP i el Consell Valencià d'Universitats i Formació Superior
- El canvi ha sigut proposat per la UV
- Compta amb informes favorables de l'AVAP i el Consell Valencià d'Universitats i Formació Superior



El Ple del Consell ha aprovat el decret que modifica la denominació de la Facultat de Psicologia i que estableix, com a nou nom, Facultat de Psicologia i Logopèdia de la Universitat de València (UV).

La Universitat de València va proposar el canvi de denominació del centre, acordat pel Consell de Govern l'octubre de 2019 i amb informe favorable del Consell Social de la Universitat.

La modificació ha comptat també amb l'informe favorable de l'AVAP (Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva) i del Consell Valencià d'Universitats i Formació Superior. Per això, ha sigut proposada per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital perquè siga aprovada en el Ple del Consell.

El decret estableix la comunicació d'aquesta modificació al Ministeri d'Universitats perquè s'inscriga en el Registre d'Universitats, Centres i Títols (RUCT), així com a la Conferència General de Política Universitària.