Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell aprova la col·laboració de l'ISEACV i l'Associació Intramurs per a intercanviar experiències sobre docència, investigació i cultura

04/12/2020
- L'objectiu és promoure la relació entre les dues entitats en aquelles àrees en què tenen interés comú
- L'objectiu és promoure la relació entre les dues entitats en aquelles àrees en què tenen interés comú


El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre l'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat
Valenciana (ISEACV) i l'Associació Intramurs per al foment i intercanvi d'experiències en els camps de la docència, la investigació i la cultura, especialment en les disciplines relacionades amb les belles arts i el disseny.

Les dues parts es comprometen a l'elaboració i execució conjunta de projectes en matèries d'interés comú; a promoure la participació en projectes i programes d'educació i investigació bilaterals o multilaterals i a cooperar en programes de formació de personal investigador i de l'alumnat.

També es comprometen a organitzar conjuntament cursos, seminaris o conferències per a la formació acadèmica i el coneixement a fi d'impulsar el desenvolupament local, la formació i l'ocupació.

Les dues entitats també s'assessoraran en qüestions relacionades amb la seua activitat i promouran una relació entre totes dues en l'àmbit cultural i científic.

Així mateix, aquestes institucions intentaran recaptar fons de finançament extern que seran utilitzats per a donar suport a les activitats que es facen en l'àmbit d'aquest acord.