Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

Pascual visita la futura seu de Vodafone a València

09/12/2020
Pascual visita la futura seu de Vodafone a València

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha visitat la futura seu de Vodafone a València, que s'ubicarà en un edifici de nova construcció de més de 6.300 metres quadrats, a l'avinguda de les Corts Valencianes, i albergarà més de 500 llocs de treball.

Durant la seua visita, la consellera, que ha estat acompanyada pel conseller delegat de la companyia, Colman Deegan, ha pogut conéixer de primera mà els avanços d'aquesta nova seu que serà un referent en temes de sostenibilitat, accessibilitat, eficiència i innovació. Així mateix, ha tractat amb el conseller, entre altres temes, el posicionament de Vodafone a la Comunitat Valenciana, així com les línies de treball que s'han de seguir per a millorar la connectivitat sense fil de xarxes de banda ampla.

Pascual ha recordat que la Conselleria d'Innovació té la missió de proporcionar al teixit econòmic de la Comunitat les millors xarxes de telecomunicacions, i a la ciutadania les infraestructures necessàries per a aprofitar les oportunitats que ofereix la digitalització.

Per això, ha assenyalat que el seu departament aposta per les grans infraestructures de telecomunicacions que permeten estendre l'accés als serveis de banda ampla de nova generació a tota la Comunitat Valenciana, així com pels grans projectes de transformació digital.

També ha indicat que l'Administració treballa de manera coordinada amb Vodafone en el desplegament d'aquesta classe de xarxes de banda ampla amb l'objectiu de buscar alternatives per a millorar les telecomunicacions.

Galeria d'imatges