Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

L'Escola d'Art i Superior de Disseny de València celebra la seua Botiga dels Joves Joiers

15/12/2020
L'Escola d'Art i Superior de Disseny de València celebra la seua Botiga dels Joves Joiers
- Serà del 16 al 18 de desembre i s'ubicarà a l'aire lliure a la plaça Viriat de València
- Serà del 16 al 18 de desembre i s'ubicarà a l'aire lliure a la plaça Viriat de València


El Departament de Joieria de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València (EASD) celebrarà, del 16 al 18 de desembre, una nova edició de la seua Botiga dels Joves Joiers, que enguany, com a novetat, s'ubicarà a l'aire lliure a la plaça Viriat de València.

Durant tres dies, la Botiga mostrarà un aparador de joieria contemporània en què participen un total de 35 alumnes i exalumnat d'aquesta especialitat de joieria.

Aquest esdeveniment és una bona ocasió per a conéixer els treballs d'autors novells formats en l'EASD i acostar-se a aquesta disciplina com a llenguatge artístic i indústria creativa i innovadora.

Així doncs, a fi de donar a conéixer la joieria contemporània, els estudiants i els dissenyadors acostaran el seu treball, compartiran i intercanviaran impressions, mostraran els seus coneixements i exposaran les seues creacions més comercials en forma de joies.

La Mostra es complementa amb activitats d'altres disciplines a què es podrà assistir de manera gratuïta i compta amb la col·laboració d'altres especialitats de l'EASD València com ara moda, interiors o gràfic, que enriqueixen allò que s'ha programat durant aquests dies.

Entre les activitats programades destaca la desfilada de moda i joieria que tindrà lloc el 18 de desembre, a les 17.30 hores, així com la segona edició del concurs Premis Joves Joiers, en què tres joiers professionals ?Azahara Santoro (Antevasin's Store), Merche Navarro (ELE CA) i Bea Ruiz (Pedramar)? exerciran de jurat per a triar les peces guanyadores entre les joies presentades.
Totes aquestes activitats són possibles gràcies a la col·laboració d'un bon nombre d'empreses relacionades amb el sector: Jesús A. Regaño Sancho, Sumes, Joyas Eloísa SL, Martínez Pardo, Pedramar, Comforsa, Miarco SL, Soy Billy, Cheat Meal, MGM Professional Makeup, Aqua Aura, Colay, Bisbal Bertolín, Antevasin, Madenjo, Mundo Ceram, Enrique Climent, Remohi Vegase, Llumor i Gaspol, a més de la inestimable cooperació amb el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges