Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Programa Compete In

L’Ivace participa en una trobada de cooperació a Bolonya sobre digitalització, promoció i internacionalització

22/06/2022
L’Ivace participa en una trobada de cooperació a Bolonya sobre digitalització, promoció i internacionalització

    • L'objectiu és la millora de les polítiques de suport a les empreses en diversos àmbits
    • Amb entitats de promoció d'Itàlia, Suècia i el Regne Unit

València.

Ivace Internacional participa en una trobada de cooperació a Bolonya (Itàlia) sobre polítiques de suport a les empreses, digitalització, promoció empresarial i internacionalització. 

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que aquesta trobada empresarial, en què també participen la Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana, Redit; la Cambra de Comerç de València, i Las Naves, el Centre d’Innovació Social i Urbana de la ciutat de València, és una de les iniciatives plantejades en el marc del programa europeu Compete In per a la millora de les polítiques de suport a les empreses. 

En aquesta trobada de cooperació, que té lloc a l’Emília Romanya, participen, al seu torn, representants d’entitats de promoció de Suècia, el Regne Unit i Itàlia en dues jornades de treball en les quals es presentaran les línies de suport de l’Administració italiana a les seues empreses exportadores, el desenvolupament d’empreses emergents i la digitalització. 

“La Comunitat Valenciana forma part d’aquest programa d’intercanvi de coneixements i experiències a través de l’Ivace, amb l’objectiu de millorar els diversos instruments de suport a les empreses per mitjà de trobades i intercanvi d’experiències amb altres entitats de promoció europees”, ha explicat.

Entre els resultats d’aquest programa destaca la posada en marxa d’una eina d’autodiagnòstic per part de l’Ivace, per a facilitar a les empreses informació útil per a la selecció de mercats.
En aquesta fase del Compete In participen la Municipalitat de Reggio de l’Emília (Itàlia), la regió de l’Emília-Romanya (Itàlia), la Municipalitat de Gävle (Suècia), la Universitat de Leeds (el Regne Unit) i l’Ivace (Espanya).

Des d’ahir dimarts, i durant la jornada de hui dimecres, s’estan desenvolupant reunions de treball amb l’Agència de Desenvolupament Empresarial de l’Emília Romanya, Art-Er; amb el Govern regional, i amb el seu ecosistema d’empreses emergents, amb la finalitat d’arribar a acords de cooperació i compartir bones pràctiques i línies de treball.

El programa Compete In s’ha desenvolupat al llarg de 5 anys i ha comptat amb fons Feder. 

Galeria d'imatges