Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell aprova el conveni amb l'FVMP per a impartir formació en competències digitals en municipis en risc de despoblament

22/04/2022
- La Conselleria d'Innovació destinarà 250.000 euros per a reduir la bretxa digital
- Així mateix, la iniciativa pretén millorar la capacitat de desenvolupament de les persones i els col·lectius en risc d'exclusió social
- La Conselleria d'Innovació destinarà 250.000 euros per a reduir la bretxa digital
- Així mateix, la iniciativa pretén millorar la capacitat de desenvolupament de les persones i els col·lectius en risc d'exclusió socialEl Ple del Consell ha autoritzat la subscripció d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per un import de 250.000 euros, per a impartir formació en competències digitals en municipis en risc de despoblament durant l'exercici 2022.

Aquestes accions formatives, que tenen com a referència el Marc valencià de competències digitals (DIGCOMP-CV), facilitaran l'ús de les TIC i les competències digitals de les persones en municipis en risc de despoblament. Amb això es pretén reduir la bretxa digital i millorar la capacitat de desenvolupament de les persones i els col·lectius en risc d'exclusió social.

Les accions formatives estan dirigides a persones amb perfils diferents. El principal grup de persones són les que resideixen en municipis en risc de despoblament i que manquen de competències digitals.