Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell autoritza la col·laboració d'ISEACV i l'Ajuntament de València per a l'exhibició de tallers d'interpretació en El Musical i La Mutant

22/01/2021
- A l'auditori La Mutant es representarà 'La conferència dels objectes' de Christine Montalbetti, de l'1 al 7 de febrer
- Del 25 al 31 de gener es podrà veure 'Nascuts culpables' de Peter Sichrovsky, al teatre El Musical
- A l'auditori La Mutant es representarà 'La conferència dels objectes' de Christine Montalbetti, de l'1 al 7 de febrer
- Del 25 al 31 de gener es podrà veure 'Nascuts culpables' de Peter Sichrovsky, al teatre El MusicalEl Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV) i l'Ajuntament de València per a facilitar el desenvolupament de les exhibicions dels tallers curriculars de tercer i quart curs de les especialitats d'Interpretació, Direcció Escènica i Escenografia de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València (ESADV) a l'auditori La Mutant i al teatre El Musical.

A l'auditori La Mutant es representarà, de l'1 al 7 de febrer, 'La conferència dels objectes' de Christine Montalbetti. Per la seua banda, al teatre El Musical, 'Nascuts culpables', de Peter Sichrovsky, del 25 al 31 de gener.

Aquest acord respon a l'interés de l'ISEACV de difondre, a través de l'ESADV, les arts escèniques teatrals preparades en els tallers de final de carrera dels alumnes de l'especialitat d'Interpretació, així com presentar en públic les noves promocions d'actors i actrius valencians.

Per a la realització i el desenvolupament d'aquestes representacions, l'Ajuntament de València autoritza l'ús gratuït a l'ISEACV tant de l'auditori La Mutant com del teatre El Musical, dels quals és titular.

A més, l'Ajuntament posarà a disposició de l'ISEACV i l'ESADV els recursos humans, tècnics i materials que siguen necessaris per a l'exercici normal i correcte de les exhibicions dels tallers.