Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Docencia universitaria

L'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva convoca l'avaluació per a la contractació de professorat en les universitats valencianes

03/02/2021
- Es tracta de l'avaluació per a la contractació en les figures de professor/a contractat/ada doctor/a, professor/a ajudant doctor/a i professor/a d'universitat privada
- El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia aquest dijous i conclou el pròxim 18 de febrer i es realitzarà de manera electrònica
- Es tracta de l'avaluació per a la contractació en les figures de professor/a contractat/ada doctor/a, professor/a ajudant doctor/a i professor/a d'universitat privada
- El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia aquest dijous i conclou el pròxim 18 de febrer i es realitzarà de manera electrònicaEl 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' ha publicat la convocatòria, corresponent a 2021, de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP), d'avaluació per a la contractació de professorat en les universitats valencianes, en les figures de professor/a contractat/ada doctor/a, professor/a ajudant doctor/a i professor/a d'universitat privada.

El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia aquest dijous i conclou el pròxim 18 de febrer i es realitzarà de manera electrònica.

Així mateix, a partir d'aquest dijous, les persones interessades poden accedir a l'oficina virtual de l'AVAP per a presentar la sol·licitud. A més, disposen d'un simulador que els permet introduir els mèrits avaluables prèviament, per a obtindre una valoració orientativa, que no serà vinculant en cap cas.

En aquesta convocatòria, igual que en anys anteriors, els comités d'avaluació, a través dels quals s'articula l'assessorament de la comunitat científica a l'AVAP, s'organitzaran tenint en compte els camps científics i de coneixement següents: ciències socials; ciències jurídiques; art i humanitats; ciències; ciències de la vida; ciències mèdiques i de la salut, i enginyeria i arquitectura.

Per tant, la valoració de les sol·licituds la durà a terme un comité d'experts i expertes independents per cada un dels camps de coneixement. A més, l'avaluació es farà en funció dels criteris de formació acadèmica, experiència professional, experiència docent i experiència investigadora.

Tots els requisits, així com la documentació que s'ha de presentar, estan disponibles en l'enllaç següent: consulteu ací.