Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
COVID-19

La Generalitat i les universitats valencianes acorden reprendre el model de docència híbrida a partir de l'1 de març

18/02/2021
- Carolina Pascual afirma que aquesta decisió es pren amb el temps suficient perquè hi haja una planificació docent de qualitat i destaca que "avaluarem dia a dia la situació sempre en funció de les condicions sanitàries"
- Carolina Pascual afirma que aquesta decisió es pren amb el temps suficient perquè hi haja una planificació docent de qualitat i destaca que "avaluarem dia a dia la situació sempre en funció de les condicions sanitàries"


La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i les rectores i rectors de les universitats públiques valencianes han acordat aquest dijous reprendre el model de docència híbrida a partir de l'1 de març.

Després d'una reunió que s'ha fet per videoconferència, a què també han assistit la secretària autonòmica d'Universitats i Investigació, Carmen Beviá, i la directora general d'Universitats, Pilar Ezpeleta, han acordat prendre aquesta decisió davant de l'actual evolució de la situació sanitària a la Comunitat Valenciana.

Carolina Pascual ha indicat que la Conselleria i les universitats "sempre hem anat adoptant les decisions des del punt de vista de la coherència social i en aquest cas tornem a fer-ho d'aquesta manera".

Així, ha assenyalat que "aquesta decisió es pren amb el temps suficient perquè hi haja una planificació docent de qualitat, però, al mateix temps, és important destacar que avaluarem dia a dia la situació sempre en funció de les condicions sanitàries".

A més, ha agraït a les universitats "la seua col·laboració i la seua responsabilitat i continuarem treballant de manera coordinada per a mantindre la qualitat docent i la salut de tota la comunitat universitària".

Acord

L'acord conjunt que s'ha emés preveu "reprendre, a partir del dilluns 1 de març, el model de docència híbrida que cada universitat tinguera previst i aprovat per a la docència del segon quadrimestre del curs 2020-2021".

D'aquesta manera, "s'aplicarà el pla de contingència establit i implementat per cada universitat per a continuar mantenint la seguretat en les instal·lacions i preservar la salut de la comunitat universitària".

Així mateix, la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència, i Societat Digital i les universitats públiques valencianes "continuaran treballant de manera coordinada per a adoptar les decisions que, en cada moment, es consideren més adequades per a oferir una docència de qualitat des de la màxima seguretat per a les persones atenent en tot moment la situació sanitària i avaluant les mesures adoptades en funció d'aquesta".

Documents

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

- Declaracions de la consellera d'Universitats, Carolina Pascual