Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell autoritza un acord amb l'Agència de Qualitat i Prospectiva d'Aragó sobre avaluació de qualitat, certificació i acreditació universitària

05/03/2021
- L'objectiu és promoure llaços per a la millora de les dues institucions, així com relacions de benefici mutu
- L'objectiu és promoure llaços per a la millora de les dues institucions, així com relacions de benefici mutu


El Ple del Consell ha aprovat l'Acord de col·laboració entre l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) i l'Agència de Qualitat i Prospectiva Universitària d'Aragó, en els camps de l'avaluació de la qualitat, certificació i acreditació universitària.

L'objectiu és promoure llaços per a la millora de les dues institucions, així com relacions de benefici mutu en les matèries esmentades.

L'Agència de Qualitat i Prospectiva Universitària d'Aragó i l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva operen en comunitats autònomes limítrofes i avaluen el seu sistema universitari. Les dues entitats estan agermanades per un passat comú i per vincles científics i acadèmics, així com per la mobilitat recíproca d'estudiants entre les dues comunitats.

Per això, a través d'aquest conveni, es comprometen a intercanviar experiències i cooperar en l'avaluació de la qualitat, certificació i acreditació, per mitjà del desenvolupament de programes de col·laboració en totes aquelles àrees en les quals tinguen interés, així com en formació i participació d'estudiants.

L'execució de les accions de cooperació que preveu aquest acord seran objecte de convenis específics de col·laboració entre les dues institucions.

Aquesta col·laboració entre les dues agències tindrà una vigència de quatre anys i no comporta obligacions econòmiques.