Sanitat Universal i Salut Pública
COVID-19

Sanitat acabarà la vacunació en primera dosi de les persones de 70 a 74 anys la setmana que ve

05/05/2021
- El grup de 70 a 72 anys es vacuna en els grans espais de vacunació i les persones entre 73 i 74 anys en els centres de salut
- A partir del dia 17 de maig, Sanitat comença la vacunació de les persones entre 55 i 59 anys
- El grup de 70 a 72 anys es vacuna en els grans espais de vacunació i les persones entre 73 i 74 anys en els centres de salut
- A partir del dia 17 de maig, Sanitat comença la vacunació de les persones entre 55 i 59 anysTotes les persones de 70 a 74 anys de la Comunitat Valenciana hauran rebut la setmana que ve, almenys, una dosi de la vacuna contra la COVID-19.

De fet, la Conselleria de Sanitat està citant totes les persones d'aquest grup d'edat, de manera que la setmana que ve ja haurà acabat el procés d'immunització contra el coronavirus del grup d'edat de 70 a 74 anys. En concret, serà la primera dosi per als que estan sent vacunats amb Pfizer o Moderna i la immunització completa per als que reben la vacuna de Janssen.

En aquest sentit, s'està citant les persones entre 70 i 72 anys en els grans espais de vacunació i estan rebent la cita via SMS. Quant a la població compresa en el grup de 73 i 74 anys, Sanitat està administrant la vacuna en els centres de salut i se'ls està citant via telefònica.

D'altra banda, a partir del dia 17 de maig, Sanitat iniciarà la vacunació de les persones que es troben en el grup d'edat entre 55 i 59 anys. Per a aquest grup de població, Sanitat té reservades en aquests moments més de 100.000 dosis de vacunes.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat a la disposició de la ciutadania informació sobre el procés de vacunació contra la COVID-19 per grups d'edat en aquest enllaç: consulteu ací.

Finalment, Sanitat recorda la importància que tots els ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana comproven que les dades que hi ha en la seua targeta SIP estiguen actualitzades. Aquest tràmit es pot realitzar en el següent enllaç: consulteu ací.