Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell aprueba el convenio de formación en competencias de innovación de estudiantes de la UMH para empresas valencianas

16/07/2021
- L'objectiu és modernitzar i fomentar la cultura empresarial valenciana mitjançant els nous paradigmes tecnològics
- La principal línia d'aquesta aprovació és formar cinc estudiants en les competències necessàries per a implementar el que aprenen
- L'objectiu és modernitzar i fomentar la cultura empresarial valenciana mitjançant els nous paradigmes tecnològics
- La principal línia d'aquesta aprovació és formar cinc estudiants en les competències necessàries per a implementar el que aprenenEl Ple del Consell ha acordat l'aprovació d'un conveni entre la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i la Universitat Miguel Hernández per a l'impuls de la cultura de la innovació per al seu alumnat.

La Conselleria d'Innovació, a través de la Direcció General d'Innovació, destinarà 35.000 euros per a impulsar projectes d'innovació tecnològica que fomenten la cultura dels nous paradigmes empresarials i tecnològics, així com la gestió del canvi per a moltes empreses valencianes.

La col·laboració de la Direcció General d'Innovació es destina al projecte 'CIEUMH - Formació en competències en innovació per a l'alumnat universitari UMH'. Aquesta iniciativa pretén preparar l'alumnat en la part formativa i en la pràctica.

D'una banda, el projecte preveu com a primera acció la formació dels estudiants en una sèrie de conceptes relacionats amb la innovació. En segon lloc, cinc dels estudiants que hagen realitzat aquesta formació tindran l'oportunitat d'implementar una innovació en l'empresa, amb la tutorització d'un professional.

Finalment, es realitzarà una experiència pilot per la qual les i els universitaris formats en innovació, que a més hagen de realitzar el seu treball de fi de grau o màster, puguen introduir els conceptes apresos d'innovació amb la tutorització del seu tutor, per a aplicar el que aprenen.