Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell aprova la supressió de diversos ensenyaments de grau, màster i doctorat a petició de les universitats

22/10/2021
- Totes aquestes universitats garantiran, almenys, quatre convocatòries d'examen en els dos cursos acadèmics següents a la supressió d'aquests ensenyaments
- Totes aquestes universitats garantiran, almenys, quatre convocatòries d'examen en els dos cursos acadèmics següents a la supressió d'aquests ensenyaments


El Ple del Consell ha acordat la supressió d'ensenyaments universitaris oficials de grau, màster o doctorat a la Universitat de València - Estudi General, la Universitat Miguel Hernández d'Elx, la Universitat Cardenal Herrera - CEU, la Universitat Catòlica i la Universitat Internacional de València.

Aquesta iniciativa, que parteix de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, autoritza les a universitats esmentades la supressió dels ensenyaments oficials, a petició d'aquestes.

Totes aquestes universitats garantiran almenys quatre convocatòries d'examen en els dos cursos acadèmics següents a la supressió d'aquests ensenyaments, sense perjudici de les normes de permanència que s'hi puguen aplicar.

Les titulacions que se suprimeixen són: el doctorat universitari en Nanociències i Nanotecnologia de la Universitat de València.

En la Universitat Miguel Hernández d'Elx s'ha suprimit el màster universitari en Antropologia Social Pràctica. En la Universitat Cardenal Herrera-CEU se suprimeixen dos màsters: el màster en Comunicació i Branding Digital i el màster Universitari en Moda, Gestió de Disseny i Operacions.

En la Universitat Catòlica de València s'han suprimit els màsters en Musicoteràpia i en Direcció Internacional d'Organitzacions Esportives.

I, finalment, en la Universitat Internacional de València s'ha suprimit el grau universitari en Economia i el grau de Treball Social.