Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Universitats

La Conselleria d'Innovació convoca eleccions als consells escolars dels centres superiors d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana

22/10/2021
- Les eleccions es faran el 30 de novembre d'enguany
- Les eleccions es faran el 30 de novembre d'enguany


La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha fixat el dia 30 de novembre de 2021 per a la celebració d'eleccions als consells escolars dels centres superiors d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana.

A fi de fomentar l'exercici efectiu de la participació d'alumnat, professorat i personal d'administració i serveis en el funcionament i el govern dels centres superiors d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat, hi haurà eleccions al sector corresponent en aquells centres els consells escolars dels quals requerisquen renovació o hi haja vacants que corresponguen al total de llocs d'algun sector, o tots dos casos.

La campanya electoral transcorrerà des de l'endemà de la publicació de la llista definitiva de les candidatures fins dos dies lectius abans de la data de celebració de les eleccions, i en tot cas no durarà menys de cinc dies lectius.

La Junta Electoral i, especialment, la direcció de cada centre facilitarà a les persones de la comunitat escolar que siguen proclamades candidates els recursos necessaris perquè es puguen donar a conéixer a l'electorat.

El dia de les eleccions es constituiran meses electorals per a l'elecció de professorat, famílies i alumnat. No obstant això, i ja que la finalitat de la convocatòria és assolir tota la participació possible, s'hi podrà participar mitjançant el vot no presencial.