Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Ajudes estudis

Universitats convoca beques per als alumnes que conclouen els seus estudis universitaris en el curs 2021-2022

27/10/2021
- Estan destinades a l'alumnat al qual li falte un màxim de 24 crèdits per a concloure els seus estudis universitaris
- L'assignació econòmica destinada a aquestes ajudes ascendeix a 150.000 euros
- Estan destinades a l'alumnat al qual li falte un màxim de 24 crèdits per a concloure els seus estudis universitaris
- L'assignació econòmica destinada a aquestes ajudes ascendeix a 150.000 euros



La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha obert la convocatòria de sol·licitud de beques per a l'alumnat que acabe els seus estudis durant el curs 2021-2022 en les universitats de la Comunitat Valenciana.

Podrà sol·licitar la beca l'alumnat al qual li falte un màxim de 24 crèdits per a concloure els seus estudis universitaris en el curs 2021/2022 en les universitats que integren el Sistema Universitari Valencià, o el dels centres públics adscrits a aquest sistema, i estiga matriculat en crèdits que corresponguen a la tercera i/o successives matrícules.

La dotació global d'aquestes ajudes ascendeix a 150.000 euros, destinats a subvencionar el pagament de l'import dels crèdits de les assignatures matriculades en tercera i/o successives matrícules d'estudis conduents a l'obtenció de títols universitaris oficials de grau o l'obtenció de títols de llicenciat, enginyer, arquitecte, diplomat, mestre, enginyer tècnic o arquitecte tècnic.

El termini establit per a presentar les sol·licituds és de 10 dies comptats des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el DOGV.

Les sol·licituds es presentaran únicament per mitjans electrònics en la plataforma de tramitació de la GVA, accessible en l'adreça web següent: consulteu ací.

El tràmit està disponible en l'enllaç següent: consulteu ací.

Les beques es concediran en règim de concurrència competitiva. En cas que l'import de les beques proposades per a la concessió supere l'import global màxim previst en la convocatòria, s'adjudicaran en primer lloc a l'alumnat al qual li reste un màxim de 18 crèdits per a concloure els seus estudis, i en ordre descendent, d'acord amb la nota mitjana obtinguda en el curs acadèmic anterior o l'últim realitzat.