Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Universitats

Universitats estableix els terminis per al desenvolupament de les eleccions als consells escolars en els centres de l'ISEACV

27/10/2021
- El termini per a presentar candidatures acaba l'11 de novembre
- El termini per a presentar candidatures acaba l'11 de novembre


La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat les instruccions que regiran el desenvolupament dels processos d'eleccions als consells escolars en els centres de l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics (ISEACV), que tindran lloc el dia 30 de novembre de 2021.

Així doncs, quant a la presentació de les candidatures dels diversos sectors, el termini per a l'admissió de candidatures s'estableix fins a l'11 de novembre i la llista provisional de candidats es publicarà el 15 de novembre. Posteriorment, s'obrirà un termini per a possibles reclamacions a la llista de candidats fins al 19 de novembre, que haurà de resoldre la Junta Electoral abans del 24 de novembre.

Fins al 26 de novembre els votants podran lliurar el seu vot en sobre tancat a la direcció del centre.

El dia de les eleccions, el 30 de novembre, després de la votació i el recompte de vots, es proclamaran els candidats electes. Les dades de participació i l'acta de la proclamació de les persones candidates electes de la Junta Electoral es remetran a l'ISEACV en el termini de 48 hores a partir de la proclamació.

La sessió constitutiva del nou, o renovat, consell escolar tindrà lloc fins al 21 de desembre de 2021.