Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Brecha Digital

Innovació organitza una activitat per a reduir la bretxa digital entre les persones majors

11/11/2021
- Editatona tindrà lloc el 18 novembre al campus de Burjassot de la Universitat de València
- Editatona tindrà lloc el 18 novembre al campus de Burjassot de la Universitat de València


La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i la Universitat de València, a través de la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere, han programat per al pròxim 18 de novembre una activitat per a editar la Viquipèdia, denominada Editatona de Traducció per a Sèniors.

L'activitat s'emmarca dins de les accions que la Direcció General de Lluita contra la Bretxa Digital impulsa per a reduir les diferències d'accés, formació i ocupació quant a ús de tecnologies de la informació i comunicació (TIC) entre dones i homes, bretxa que s'accentua particularment entre dones i homes de més edat.

Una 'editatona', o marató d'edició amb perspectiva de gènere, és una activitat en la qual diverses persones s'ajunten amb l'objectiu de crear nou contingut o millorar l'existent en Viquipèdia.

L'Editatona de Traducció per a Sèniors està dirigida a persones de més de 55 anys, familiaritzades amb l'ús de l'ordinador, i es desenvoluparà presencialment el 18 de novembre entre les 9.30 i les 14.30 hores a l'aula 2.0.4 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV), al campus de Burjassot-Paterna.

L'activitat estarà dirigida per l'experta en comunicació i xarxes socials, Patricia Horrillo, i per a participar és necessari inscriure's a través de la web: consulteu ací.