Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell aprova la creació de nous ensenyaments universitaris en les universitats privades valencianes

12/11/2021
- El Ple autoritza la nova implantació de nou graus i catorze màsters en el curs 2021-2022
- El Ple autoritza la nova implantació de nou graus i catorze màsters en el curs 2021-2022


El Ple del Consell ha acordat la creació de nous ensenyaments universitaris oficials a la Universitat Cardenal Herrera-CEU, la Universitat Catòlica de València, la Universitat Europea de València i la Universitat Internacional de València.

Aquesta iniciativa, que parteix de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a petició de les universitats, autoritza la implantació als centres privats valencians esmentats, en el curs 2021-2022, de nous ensenyaments universitaris oficials de grau i màster.

En concret, el Consell autoritza la implantació de nou graus i catorze màsters nous en el curs 2021-2022.

A la Universitat Cardenal Herrera-CEU s'autoritza la creació del grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i els màsters universitaris en Arquitectura i en Direcció i Gestió d'Infermeria.

A la Universitat Catòlica de València s'implanta el grau en Disseny i Narració d'Animació i Videojocs.

Per la seua banda, a la Universitat Europea de València es crearà el grau en Física i el grau en Biotecnologia; així com el màster universitari en Educació Especial, el màster universitari en Docència Universitària i el màster universitari en Psicopedagogia.

Finalment, la Universitat Internacional de València implantarà cinc graus nous i nou màsters.

Les noves titulacions corresponen al grau en Enginyeria d'Organització Industrial, el grau en Pedagogia, el grau en Comunicació, el grau en Logopèdia i el grau en Matemàtiques.

Així mateix, s'aproven els estudis de màster en Direcció i Gestió de Persones, màster en Màrqueting Digital i Analític, màster en Psicologia Jurídica, màster en Comunicació Corporativa i Estratègica, màster en Intel·ligència Artificial, màster en Big Data i Ciència de Dades, màster en Ciberseguretat, màster en Desenvolupament d'Aplicacions i Serveis Web i màster en Energies Renovables.