Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell aprova la creació de nous ensenyaments universitaris en les universitats públiques valencianes

12/11/2021
- El Ple autoritza la nova implantació d'un doctorat, cinc graus i set màsters en el curs 2021-2022
- El Ple autoritza la nova implantació d'un doctorat, cinc graus i set màsters en el curs 2021-2022


El Ple del Consell ha acordat la creació de nous ensenyaments universitaris oficials de grau, màster i doctorat a la Universitat de València-Estudi General (UV), la Universitat Politècnica de València (UPV), la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana (UJI) i la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH).

Aquesta iniciativa, que parteix de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a petició de les universitats, autoritza la implantació als centres públics valencians esmentats, en el curs 2021-2022, de nous ensenyaments universitaris de grau, màster i doctorat.

En concret, el Consell autoritza la implantació d'un doctorat, cinc graus i set màsters nous en el curs 2021-2022.

A la Universitat de València s'autoritza la creació del doctorat en Nanociència i Nanotecnologia, que ofereix 25 places de nou ingrés.

A la Universitat Politècnica de València s'implanten els graus en Disseny Arquitectònic d'Interiors, Matemàtiques i Enginyeria Física; el màster universitari Erasmus en Millora Genètica Vegetal; el màster universitari Erasmus en Ones, Acústica, Vibracions, Enginyeria i So, i el màster universitari Erasmus en Enginyeria Tèxtil.

Per la seua banda, a la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana es crearan el grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i el grau en Intel·ligència Robòtica, així com el màster universitari Erasmus en Robòtica Intel·ligent Marina i Marítima i el màster en Tecnologia Geoespacial.

Finalment, la Universitat Miguel Hernández d'Elx implantarà dos màsters nous: el màster universitari en Estadística Computacional i Ciència de Dades per a la Presa de Decisions i el màster universitari en Fisioteràpia per a l'Abordatge del Dolor Neuromusculoesquelètic.