Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Universitats

La Conselleria d'Innovació publica el nomenament de Luis Gras García com a vocal del Consell Valencià d'Universitats

14/02/2022
- Luis Gras García és doctor en Ciències Químiques per la Universitat d'Alacant
- Luis Gras García és doctor en Ciències Químiques per la Universitat d'Alacant


La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' el nomenament de Luis Gras García com a vocal del Consell Valencià d'Universitats i de Formació Superior, en representació del Consell de Govern de la Universitat d'Alacant (UA) i en substitució de Juan Francisco Mesa Sanz.

El Consell Valencià d'Universitats i de Formació Superior és l'òrgan de consulta i assessorament del Consell, a través de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, així com l'instrument d'ajuda a la coordinació del Sistema Universitari Valencià, dels ensenyaments artístics superiors i de la formació superior.

Els membres del Ple del Consell d'Universitats i Formació Superior que no ho siguen per raó de càrrec són nomenats per un període de quatre anys i podran ser renovats per períodes successius de la mateixa duració.

Luis Gras García

Luis Gras és doctor en Ciències Químiques per la Universitat d'Alacant i professor titular d'aquesta universitat en el Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia.

Pertany al grup d'investigació de la UA d'Espectrometria Atòmica Analítica (GEAA).

El novembre de 2018 va ser reelegit degà de la Facultat de Ciències de la UA, càrrec que ostenta des de desembre de 2014.