Presidència
Promoción turística

Colomer reivindica la Comunitat Valenciana com una destinació “oberta a tots, amb una oferta turística diversa i de qualitat”

27/06/2022
Carroza Turisme CV. Desfile Orgullo València.
  • Turisme CV ha programat accions promocionals de la destinació Comunitat Valenciana en diverses desfilades de l’Orgull nacionals i internacionals

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha reivindicat la Comunitat Valenciana com una destinació “oberta a tots, amb una oferta turística diversa i de qualitat” i ha recalcat que amb la participació de la Comunitat Valenciana en la Desfilada de l’Orgull de València “visibilitzem la nostra oferta turística entre aquest col·lectiu mostrant que som una destinació hospitalària i de valors”.

Turisme CV ha programat accions promocionals de la destinació Comunitat Valenciana en diverses desfilades de l’Orgull, com la que va tindre lloc a València dissabte passat, per a visibilitzar la Comunitat Valenciana com a destinació acollidora. El cap de setmana passat, Turisme també ha promocionat l’oferta turística de la Comunitat Valenciana a Barcelona Pride, amb un estand en el Village de l’esdeveniment.

Turisme també participarà amb una carrossa en la Desfilada de l’Orgull de Madrid, el pròxim 9 de juliol, i en la Desfilada de l’Orgull d’Alacant, que tindrà lloc el 16 de juliol.

A més, en el mercat internacional, Turisme mostrarà l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en els Christopher Street Day —equivalent a la festa de l’Orgull— a les ciutats alemanyes de Colònia (de l’1 al 3 de juliol) i Hamburg (del 5 al 7 d’agost). En tots dos esdeveniments Turisme participa en l’estand del Village que té l’Oficina Espanyola de Turisme de Frankfurt.

La Comunitat Valenciana és una de les destinacions espanyoles més populars dins del segment LGBTI. El titular de Turisme ha recalcat que “la Comunitat Valenciana es presenta com una destinació diversa i inclusiva, a la qual, sens dubte, l’obtenció de la seu dels Gai Games per a València, l’any 2026, donarà un impuls molt important”.  

Colomer ha reiterat el compromís del Consell per “mostrar la Comunitat Valenciana com una terra hospitalària i de diversitat, on volem acollir tots els perfils de turistes, perquè hi ha oferta turística per a tots i tots són benvinguts”.

“Però, a més —ha continuat— és un segment que és altament rendible per al sector turístic, ja que el consumidor LGBTI té un poder adquisitiu significatiu i, a més, realitza un nombre més gran de viatges, i més llargs, per la qual cosa el seu impacte en el sector turístic és encara major”.

Per això, ha assenyalat que des de Turisme Comunitat Valenciana “continuarem treballant per a dur a terme diverses accions que tenen per objectiu incrementar l’arribada de turistes amb aquest perfil”.

Galeria d'imatges