Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Bretxa digital

La Conselleria d’Innovació i la Universitat d’Alacant premien els millors treballs sobre bretxa digital generacional

28/06/2022

 

  • S’estableix un premi de 500 euros al millor treball de fi de grau i 500 euros més al millor treball de fi de màster
  • Poden participar estudiants de qualsevol universitat valenciana que defensen el seu treball en les convocatòries 2020/21 o 2021/22
  • El termini per a presentar sol·licituds conclou el 8 de setembre

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i la Universitat d’Alacant, a través de la Càtedra de Bretxa Digital Generacional de la Universitat d’Alacant (UA-GVA), han convocat premis al millor treball de fi de grau (TFG) i al millor treball de fi de màster (TFM) amb la finalitat de reconéixer la promoció i la difusió de l’activitat docent i investigadora sobre la bretxa digital generacional.

Aquests premis estan dotats amb 500 euros al millor treball de fi de grau i 500 euros més al millor treball de fi de màster. Pretenen incentivar des de la Universitat la investigació jove sobre temes relacionats amb la bretxa digital generacional, i visibilitzar-la amb el propòsit tant de generar coneixement com de sensibilitzar i difondre aquesta realitat.

Poden participar en la convocatòria tots els estudiants matriculats en qualsevol universitat de la Comunitat Valenciana que hagen presentat els seus treballs de fi de grau o de fi de màster en les convocatòries ordinàries o extraordinàries dels cursos 2020/21 i 2021/22. Pretenen ser un estímul tant per al professorat, en plantejar aquests treballs acadèmics i d’investigació, com per a part dels i les estudiants, en realitzar-los tenint en compte la perspectiva de la bretxa digital generacional.

La Comissió Mixta de Seguiment de la Càtedra ha designat com a presidenta de la Comissió de Valoració dels treballs Natalia Papí Gálvez, directora de la Càtedra de Bretxa Digital Generacional de la UA, i com a vocals Daniel La Parra Casado, professor en el Departament de Sociologia de la UA; Milagros Julve Negro, vicepresidenta del Consell Valencià de Persones Majors i professora jubilada de la UV; Concepción Bru Ronda, adjunta primera al Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana i col·laboradora honorífica de la UA, i Francisca Inés Hernández González, cap de servei de l’Observatori de la Societat Digital de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

La Comissió valorarà i discutirà sobre els treballs presentats en funció dels criteris següents:

  • Qualificació obtinguda: màxim 4 punts
  • Rellevància del treball: màxim 2 punts
  • Originalitat de la temàtica: màxim 2 punts
  • Plantejament i disseny del treball: màxim 2 punts

Tota la informació de la convocatòria es pot consultar en la pàgina web de la Càtedra de Bretxa Digital Generacional

El termini per a participar conclou el 8 de setembre de 2022. Les sol·licituds es presentaran a través de la pàgina web de la seu electrònica de la Universitat d’Alacant.