Presidència

Colomer assisteix a l’acte de presentació de la I Fira de la Ceba a la Pobla de Vallbona

04/07/2022
Colomer assisteix a l’acte de presentació de la I Fira de la Ceba a la Pobla de Vallbona
  • Colomer agraeix la voluntat del municipi per adherir-se a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana ‘L´Exquisit Mediterrani’

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assistit aquest dilluns a l’acte de presentació de la I Fira de la Ceba que se celebra a la Pobla de Vallbona, amb la qual es vol potenciar la imatge turística del municipi.

En aquest context, el president de Turisme ha agraït a l’Ajuntament la posada en marxa d’aquesta iniciativa, vinculada a la gastronomia local, que fomentarà el flux de visitants a la destinació. A més, ha volgut avançar la voluntat de la Pobla de Vallbona per adherir-se a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana - l’Exquisit Mediterrani, que compta ja amb més de 100 entitats i destinacions turístiques que fomenten el turisme gastronòmic a la Comunitat Valenciana.

Després de la presentació, Francesc Colomer ha col·laborat, a més, en el repartiment, entre els clients del mercat municipal, de la borsa amb el programa d’activitats de la Fira de la Ceba, que acull el municipi fins dissabte que ve, 9 de juliol.

Galeria d'imatges