Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Visita a empreses

Climent: “Conéixer de primera mà el nostre teixit productiu és fonamental per a fer polítiques de baix cap amunt”

04/07/2022
Visita empresa Granzplast
  • El conseller ha visitat les empreses Mondolimp, Inplasva i Granzplast
València.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha desenvolupat aquest matí una intensa jornada de treball amb visites a instal·lacions d'empreses situades a la Ribera.

Mondolimp España Higiene Integral, SL, situada a Alzira i dedicada des de fa 20 anys a la neteja industrial i al tractament de paviments industrials ha sigut la primera empresa visitada pel conseller Climent en la jornada de hui

“Conéixer de primera mà el nostre teixit productiu és fonamental per a prendre decisions i fer polítiques de baix cap amunt, des de la realitat”, ha explicat.

Durant la visita, en la qual el conseller ha estat acompanyat pels gerents de l'empresa, José Vicente i Jorge Hurtado Cervera i l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, Rafa Climent ha fet lliurament de guardons a les tres persones treballadores més veteranes en l'empresa amb motiu de la celebració del 20 aniversari.

Rafa Climent ha felicitat l'empresa per la seua trajectòria i per valors com “la conciliació, la proximitat i la sostenibilitat” i els ha animat a seguir en aquesta trajectòria en la qual “contribueixen a la cohesió social en el nostre territori”.

Visites a Inplasva i Granzplast

A continuació, Rafa Climent, acompanyat per l'alcalde de Corbera, Vicent Marrades, s'ha reunit amb l'equip directiu d’Inplasva, una empresa familiar nascuda en 1983 dedicada a l'elaboració de perfils de PVC per extrusió. En l'actualitat, Inplasva exporta el 80% de la seua producció a 3 continents, amb una important i sòlida presència en els mercats francés i belga.

El conseller ha visitat així mateix les obres del polígon que està executant l'Ajuntament de Corbera.

Per a finalitzar, el conseller ha visitat les instal·lacions de l'empresa Granzplast, situada a Sueca en la qual han participat l'equip directiu encapçalat pel seu president, Salvador Benedito Gomez i l'alcalde de la localitat, Dimas Vázquez.

Granzplast és una empresa familiar fundada fa més de 30 anys i formada per un equip de professionals amb gran experiència en la fabricació de compostos de PVC tant per a injecció com per a extrusió.

Aquesta empresa fabrica més de 25.000 tones anuals de compostos de PVC, dels quals el 40% s'exporta a més de 10 països tant dins de com fora de la Unió Europea, amb dues plantes de producció situades a Corbera i a Sueca, la qual cosa els situa com un dels principals fabricants de granses de PVC a nivell europeu. 
 

Galeria d'imatges