Presidència

L’AMR Brass Quintet de l’Ateneu Musical de Rafelguaraf actua aquest dissabte al Museu de les Ciències

05/08/2022
  • La nova activitat, de lliure accés i que començarà a partir de les 19 hores, és fruit de la col·laboració entre la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) 

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua aquest dissabte, 6 d’agost, el cicle ‘Les bandes a la ciutat’ amb l’actuació de l’AMR Brass Quintet de l’Ateneu Musical de Rafelguarf. El concert començarà a les 19 hores a l’escenari exterior del Museu de les Ciències i és de lliure accés. 

La Ciutat de les Arts i les Ciències, en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), ha organitzat el cicle de concerts de lliure accés ‘Les bandes a la ciutat’, que va començar el mes de maig passat i continuarà fins a novembre amb una sèrie d’actuacions de grups de cambra, a càrrec de conjunts musicals de format reduït de les societats musicals federades de la Comunitat Valenciana.

El pròxim concert comptarà amb el quartet de saxofons de la societat Unió Musical La Aurora d’Albatera, el 13 d’agost. Setembre hi portarà les actuacions del conjunt de clarinets de l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot, el dia 10. El 17 de setembre, el cicle comptarà amb la presència del quartet de clarinets de la Societat Unió Musical de Catarroja.