Presidència
Presentació Medusa Festival

Colomer reitera el suport de la Generalitat als festivals a través de la marca turística Mediterranew Musix

09/08/2022
Colomer reitera el suport de la Generalitat als festivals a través de la marca turística Mediterranew Musix
  • El secretari autonòmic de Turisme ha participat en la roda de premsa de presentació del Medusa Festival
  • Francesc Colomer també ha signat a Cullera el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament per a la realització d’actuacions de promoció del municipi durant 2022

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha reiterat el suport de Turisme a la celebració de festivals musicals a la Comunitat Valenciana, a través de l’impuls de la marca turística Mediterranew Musix.

Francesc Colomer ha participat en la roda de premsa de presentació del Medusa Festival, en què ha mostrat el seu suport a la celebració dels festivals.

El titular de Turisme ha assenyalat que un festival té “dos grans fonaments”, i el primer és “la ciutat i la seua voluntat de ser un espai obert al món i de rebre joves que fidelitzaran el seu amor pel nostre territori”, i ha recalcat que els festivals són “incubadores de futurs turistes”. Respecte al segon fonament, ha assenyalat que “és el cartell, i el Medusa Festival demostra gran qualitat”.

A més, ha felicitat l’organització del Medusa Festival pel muntatge d’aquest esdeveniment. “És el festival de la bellesa, la versió més genuïna d’un plantejament escultòric, de l’ADN valencià”, ha assenyalat.

Colomer ha comparegut en la presentació del Medusa Festival juntament amb el codirector del Medusa Festival, Andreu Piqueras; l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, i el coronel cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de València, José Antonio Fernández de Luz de las Heras.

Durant la presentació, els organitzadors han explicat la qualitat del cartell i han destacat el pla de seguretat que s’ha posat en marxa per al perfecte funcionament del festival, amb la presència de tota mena d’agents de seguretat, a més d’un Punt Violeta per a previndre violències masclistes i actuar-hi en contra.

Medusa Festival és un festival de música electrònica en què se citen els millors DJ internacionals, a més d’artistes de ‘trap’ i ‘reggaeton’, que tindrà lloc a la platja de Cullera del 10 al 15 d’agost.

En aquest festival es donaran cita, entre altres, David Guetta, Carl Cox, Amelie Lens, Steve Aoki, o Afrojack, entre altres. Oferirà diverses jornades de música repartides entre els seus cinc escenaris singulars, a més d’una programació repleta de cultura en totes les seues expressions i manifestacions artístiques.

També l’art faller fascinarà els assistents, ja que comptarà amb una espectacular mostra de ninots signada pels artistes valencians Jorge Gil, Salvador Bañuls, Néstor Ruiz, Noel Hervás i Manolo García, a qui pertany l’autoria de l’escenari principal.

Cal destacar que el Medusa Festival és una de les empreses signants del Codi Ètic del Turisme Valencià, que advoca per un turisme responsable i sostenible.

Conveni de col·laboració amb Cullera

En la seua visita a Cullera, Francesc Colomer també ha signat amb l’alcalde, Jordi Mayor, el conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a la realització d’actuacions de promoció del municipi durant 2022, al qual Turisme CV destinarà 80.000.

Entre les actuacions previstes en el conveni, destaca l’organització de l’Òpera Air CullerArts, el primer festival líric a l’aire lliure que se celebra a Espanya, que se celebra aquests dies a Cullera. 

Aquesta primera edició del festival compta amb solistes de fama internacional com la soprano Ainhoa Arteta, el tenor Ramón Vargas, la mezzosoprano Lorena Valero i el baríton Sebastià Peris, acompanyats per un cor d’adults i un altre de xiquets, amb la música interpretada per l’Orquestra CullerArts amb la direcció artística de Cristóbal Soler Almudéver.

Aquest festival pretén convertir-se en una nova oferta cultural que ofereix la ciutat i té l’objectiu de convertir-se en un esdeveniment cultural important de referència a la Comunitat Valenciana que puga atraure aficionats d’aquest gènere musical.

Galeria d'imatges