Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
ISEACV

El Consell finança els projectes d’investigació dels centres superiors d’ensenyaments artístics

23/08/2022
  • El termini per a presentar projectes és de l’1 al 30 de setembre

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital subvenciona amb 36.000 euros els projectes d’investigació desenvolupats en els centres superiors d’ensenyaments artístics adscrits a l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV) per a desenvolupar durant el curs acadèmic 2022/23.

La investigació i la creació constitueixen una funció essencial dins de les competències dels centres superiors d’ensenyaments artístics. Per això, l’ISEACV impulsa la investigació com a base del procés de creació de coneixement i com a mitjà per a contribuir al progrés social, professional i artístic del seu estudiantat.

Cada projecte d’investigació haurà de ser subscrit per un grup d’investigació format com a mínim per un 50 % de personal pertanyent a centres de l’ISEACV i liderat per un investigador principal.

El termini per a presentar les sol·licituds de participació, juntament amb la resta de la documentació, serà des de l’1 de setembre fins al 30 de setembre de 2022 de manera telemàtica per mitjà del correu electrònic: ISEACV

Podeu consultar les bases del programa en la pàgina web de l’ISEACV.