Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències tria les deu millors fotografies del concurs posat en marxa pel Dia Mundial de la Fotografia

29/08/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències tria les deu millors fotografies del concurs posat en marxa pel Dia Mundial de la Fotografia
  • Les imatges s’han compartit en les xarxes socials amb l’etiqueta #VisitaCiutatArtsCiències
  • Recentment s’han instal·lat huit punts ‘selfie’ en el complex

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha premiat les deu millors fotografies del complex que han participat en el concurs posat en marxa amb motiu del Dia Mundial de la Fotografia. Els triats han compartit imatges del complex amb l’etiqueta #VisitaCiutatArtsCiències. El premi ha sigut una entrada doble al Museu de les Ciències per a cadascun dels guanyadors.

Els participants en el concurs han compartit en les seues xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter) prop de 400 fotografies amb la Ciutat de les Arts i les Ciències com a protagonista, sobretot l’Hemisfèric, el Museu de les Ciències, el Palau de les Arts, l’Oceanogràfic, les exposicions exteriors i els continguts de CaixaForum.

Recentment s’han instal·lat huit punts ‘selfie’ en diversos espais del complex: la terrassa de l’Umbracle, els extrems del passeig, els llacs entre el Museu de les Ciències i l’Hemisfèric, i les lletres de València. A més, a l’interior del museu s’han senyalitzat les perspectives del pèndol de Foucault i de l’escultura dedicada a l’ADN, al Carrer Major de la primera planta, on dona la façana de vidre; també al Carrer Menor, i en les rèpliques de dos dinosaures, instal·lades a l’entrada de l’edifici.

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un dels espais més fotografiats de la ciutat de València, en el qual diàriament es realitzen centenars de captures i vídeos.

Galeria d'imatges