Presidència

L’Hemisfèric celebra aquesta setmana les últimes sessions de ‘Les Nocturnes d’estiu’

31/08/2022
L’Hemisfèric celebra aquesta setmana les últimes sessions de ‘Les Nocturnes d’estiu’
  • Més de 4.000 persones han gaudit del planetari en directe, que ha assolit un 70 % d’ocupació

L’Hemisfèric celebra aquesta setmana les dues últimes sessions del planetari en directe, ‘Les Nocturnes d’estiu’, que mostra al públic com és el cel estival. Aquestes projeccions especials d’astronomia tindran lloc el dijous 1 i el dissabte 3 de setembre a les 20.00 hores. 
Més de 4.000 espectadors han assistit a les 19 sessions de l’espectacle celebrat a la Ciutat de les Arts i les Ciències des del 2 de juliol passat. El planetari, recomanat per a majors de 8 anys, ha assolit una ocupació superior al 70 %.

‘Les Nocturnes d’estiu’, que compta amb banda sonora original, descobreix al públic com és el cel nocturn estival, algunes de les seues curiositats i les constel·lacions més representatives del cel a l’estiu. El planetari, narrat en directe, explora Saturn, els anells més famosos de l’univers i algunes de les llunes més estranyes del sistema solar. Nebuloses, cúmuls estel·lars i restes d’estreles moribundes es revelen de manera espectacular gràcies al sistema de projecció de l’Hemisfèric.
 

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats