Presidència
Solidaritat

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’esdeveniment gratuït de l’Associació de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana

06/09/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’esdeveniment gratuït de l’Associació de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana
  • Ofereix música en directe, màgia i tallers infantils el diumenge 11, d’11.00 a 14.00 hores, al passeig d’Arcbotants
  • Setembre és el mes que ha triat l’associació per a posar el focus en el càncer infantil

La Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà diumenge que ve, 11 de setembre, un dels esdeveniments gratuïts programats per l’Associació de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana (Aspanion), que commemora durant setembre el Mes del Càncer Infantil.

El públic que s’acoste al passeig d’Arcbotants podrà gaudir, d’11.00 a 14.00 hores, música en directe, màgia a càrrec de la Fundació Abracadabra i tallers infantils, en una jornada que pretén visibilitzar la realitat de les famílies afectades en un clima distés amb les xiquetes i xiquets com a protagonistes. L’acte finalitzarà amb la lectura d’un manifest. 

També durant aquest mes ‘daurat’, color del càncer infantil, Aspanion ha posat en marxa l’acció ‘Somriures des del cor’, que consisteix a pujar una fotografia a les xarxes socials amb les mans dibuixant un cor i les etiquetes #SomriureCor, #SetembreDaurat i #RegalaCor. 

A Espanya es detecten cada any uns 1.500 casos nous de càncer infantil. La finalitat d’Aspanion és ajudar les famílies amb suport mèdic; ajuda psicològica, social o econòmica, i al mateix temps mostrar a la societat les circumstàncies que viuen les famílies afectades i el seu entorn.
 

Galeria d'imatges