Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències es converteix en organització ambaixadora de Missions València 2030

07/09/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències es converteix en organització ambaixadora de Missions València 2030
  • S’ha signat la carta d’adhesió amb la Delegació d’Innovació i Gestió del coneixement de l’Ajuntament de València

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha entrat a formar part de Missions València 2030, impulsada per l’Ajuntament de València i el centre d’innovació Las Naves, com a organització ambaixadora d’aquesta iniciativa que busca convertir la ciutat en un espai més saludable, sostenible i emprenedor a través de la innovació i la investigació.

A la signatura han assistit el regidor d’Innovació de l’Ajuntament, Carlos Galiana, i el director adjunt de Relacions Institucionals i Promoció del complex, Julio Monreal. 

Amb aquesta adhesió la Ciutat de les Arts i les Ciències, suma una altra acció per al compliment d’un dels objectius principals del seu pla estratègic, la sostenibilitat, i, a més, busca esdevindre un suport actiu per a la designació de València com a capital verda europea 2024. La capital del Túria és finalista i el pròxim mes d’octubre s’anunciarà la ciutat guanyadora.

Com a organització ambaixadora, la Ciutat de les Arts i les Ciències donarà suport, dins del seu àmbit d’acció, als processos i les transformacions per a impactar positivament en les missions de la ciutat de València, molt especialment la que pretén convertir la capital en neutra en emissions de carboni per a 2030. També, en la mesura que siga possible, orientarà les seues accions en investigació i innovació a la recerca d’impacte positiu en alguna o diverses de les missions, entre altres compromisos. 

Galeria d'imatges