Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències supera les 30.000 entrades reservades d’escolars per al nou curs

12/09/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències supera les 30.000 entrades reservades d’escolars per al nou curs
  • La nova exposició ‘Viral’ al Museu de les Ciències, la pel·lícula ‘Flying Monsters’ a l’Hemisfèric i els ‘Viatges educatius’ de l’Oceanogràfic, entre les novetats per al nou any acadèmic
  • CaixaForum València té fins ara 384 reserves de grups escolars i el Palau de les Arts compta ja amb la reserva de 130 centres educatius

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha començat el nou curs amb més de 30.000 entrades reservades per a públic escolar, per la qual cosa s’espera continuar amb la tendència positiva de l’any passat, en el qual es van superar les 200.000 visites escolars. Per la seua banda, CaixaForum València compta fins ara amb 384 reserves de grups escolars per als pròxims mesos i al Palau de les Arts, fins ara, s’ha tancat la visita de 130 centres educatius.

Entre les novetats de l’oferta educativa destaquen l’exposició ‘Viral’ del Museu de les Ciències i la pel·lícula de l’Hemisfèric ‘Flying Monsters 3D’, a més de la nova proposta ‘Viatges educatius’ de l’Oceanogràfic. Els planetaris adaptats a cada nivell educatiu de l’Hemisfèric i els experiments en directe de La Ciència a Escena del Museu són també continguts amb gran acceptació entre el públic escolar. Per al nou curs ja hi ha més de 6.000 entrades reservades per als diversos tallers de La Ciència a Escena i el d’‘Estudi de TV’. A l’Hemisfèric s’han superat les 1.300 entrades reservades per a assistir als planetaris escolars.

D’altra banda, el departament comercial de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha començat la campanya de visites informatives a centres escolars de la Comunitat Valenciana i d’altres comunitats per a donar-los a conéixer l’oferta educativa del complex, un servei que els centres poden sol·licitar també en el telèfon 96-197 44 00 i en el correu reservas@cac.es.

També s’ha publicat el nou calendari de les jornades ‘Dia del docent’, unes visites especials dirigides a aquest col·lectiu perquè coneguen ‘in situ’ la Ciutat de les Arts i les Ciències. Així mateix, compten, un any més, amb el Programa especial per a docents, en què es poden inscriure i gestionar el seu accés gratuït, així com consultar els cursos i les jornades especials que s’organitzen per al professorat. També tenen accés a un complet material educatiu en línia (propostes d’itineraris, guies, fitxes, jocs, etc.), tant per a preparar la visita com per a consolidar el que s’aprén després de l’excursió.

 

Galeria d'imatges